Bare navnet gir vann i munnen.
INGREDIENSER
3,5 dl kremfløte
0.5 dl strøsukker
0,5 dl sitronsaft
0,5 dl ristede, hakkede pekannøtter
KARAMELLISERTE SITRUSFRUKTER
1 dl pomelo, skrelt og plukket i mindre biter
0.5 stk. rød grapefrukt, skrelt og filetert
0.5 dl strøsukker
0.5 dl vann
0.5 rosmarinkvist
Matlaging
- Kok opp fløte og sukker. La avkjøle noe og tilsett sitronsaften. Rør om og øs opp i dype tallerkener. Avkjøl i et par timer.
- Smelt sukkeret i en kasserolle og la det bli gyllenbrunt. Tilsett vann og rosmarin. La koke til karamellkonsistens. Vend inn sitrusfruktene. Avkjøl.
- Fordel sitrusfruktene på pousetten og garner med ristede pekannøtter.