PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROKKOLI, VALNØTTER OG BASILIKUM

PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROKKOLI, VALNØTTER OG BASILIKUM

PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROKKOLI, VALNØTTER OG BASILIKUM PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROKKOLI, VALNØTTER OG BASILIKUM

En mettende pasta rik på sunn olje og vitaminer.

INGREDIENSER

3 dl casarecce-pasta
50 g stilton
50 g revet parmesan
0.5 dl ristede valnøtter
125 g brokkolibuketter
2 dl kremfløte
smør til steking
basilikum til garnering
høvlet parmesan til garnering
salt og svart pepper

Matlaging

  • Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av vannet i et dørslag og skyll med kaldt vann.
  • Stek brokkolien forsiktig i smør i en kasserolle. Hell i kremfløten, revet parmesan og legg i pastaen.
  • Bryt stiltonosten i mindre biter og legg den i. Kok til en kremet konsistens og smak til med salt og svart pepper.
  • Anrett på varme tallerkener og strø over valnøtter, basilikum og høvlet parmesan.