OMELETT MED AVOKADO, RØDLØK OG PERSILLE

OMELETT MED AVOKADO, RØDLØK OG PERSILLE

OMELETT MED AVOKADO, RØDLØK OG PERSILLE OMELETT MED AVOKADO, RØDLØK OG PERSILLE

En proteinrik rett som fungerer både som frokost og lunsj.

INGREDIENSER

4 egg
4 ss vann
1 stk. modne avokado
0.5 skrelt rødløk
0.5 dl revet, lagret ost
persille til garnering
smør
salt og pepper

Matlaging

  • Skrell avokadoen og fjern kjernen. Del den i mindre biter.
  • Skjær rødløken i båter.
  • Bland egg og vann, rør forsiktig om.
  • Stek rødløken gyllenbrun i smør. Tilsett eggeblandingen og senk varmen. Rør om. Krydre med salt og pepper.
  • Legg i avokadoen når omeletten begynner å bli fast, og strø over den revne osten.