KYLLINGVINGER «KOREAN BBQ» MED CHILI, SESAMFRØ OCH PONZUDIPP

Image Title

Kyllingvinger i en asiatisk fusion.

INGREDIENSER

8 kyllingvinger
1 ss sesamfrø, ristet
0.5 bit chili, i tynne skiver
Sticky Korean BBQ-saus til å pensle kyllingvingene med
½ dl fersk koriander, hakket
salt og pepper

PONZUDIPP

0.5 dl majones
1 ss ponzu (japansk sitrusbasert saus

Matlaging

  • Kle et bakebrett med bakepapir. Fordel kyllingvingene på brettet. Krydre med salt og pepper. Sett i ovn på 180 grader. Pensle vingene med BBQ-saus når de begynner å få farge. 
  • Pensle hvert femte minutt i 20 minutter. Fordel chilien på vingene ved siste pensling. Ta ut vingene og anrett på fat. Strø over sesamfrø og koriander. Bland majones og ponzu og server ved siden av som dipp.