KYLLINGGYOZA MED RÅHØVLEDE PÆRER OG SOYAMAJONES

Image Title

Kremede dumplings får selskap av frisk pære.

INGREDIENSER

12 stk. gyoza (japanske dumplings) smaksatt med kylling
0.5 dl kyllingbuljong
0.5 ss hoisinsaus
0.5 ts limesaft
1½ dl kremfløte
0.5 pære i tynne skiver
rapsolje til steking
salt og svart pepper

SOYAMAJONES

2 ss majones
0.5 ss soya

Matlaging

  • Visp sammen majones og soya i en bolle. Ta soyamajonesen i en sprøytepose ved hjelp av en skje, og sett i kjøleskap.  
  • Stek gyozaen gyllenbrun på alle sider på ganske høy varme. Legg over på en tallerken og sett til side.  
  • Kok inn kyllingbuljong, hoisinsaus, limejuice og kremfløte til det gjenstår 1 dl. Legg i de stekte gyozaene og glaser dem i sausen. Smak til med salt og pepper.  
  • Anrett på tallerkener. Garner med pære høvlet i skiver, og sprøyt små klatter soyamajones på hver tallerken.