Image Title
Kremede dumplings får selskap av frisk pære.
INGREDIENSER
12 stk. gyoza (japanske dumplings) smaksatt med kylling
0.5 dl kyllingbuljong
0.5 ss hoisinsaus
0.5 ts limesaft
1½ dl kremfløte
0.5 pære i tynne skiver
rapsolje til steking
salt og svart pepper
SOYAMAJONES
2 ss majones
0.5 ss soya
Matlaging
- Visp sammen majones og soya i en bolle. Ta soyamajonesen i en sprøytepose ved hjelp av en skje, og sett i kjøleskap.
- Stek gyozaen gyllenbrun på alle sider på ganske høy varme. Legg over på en tallerken og sett til side.
- Kok inn kyllingbuljong, hoisinsaus, limejuice og kremfløte til det gjenstår 1 dl. Legg i de stekte gyozaene og glaser dem i sausen. Smak til med salt og pepper.
- Anrett på tallerkener. Garner med pære høvlet i skiver, og sprøyt små klatter soyamajones på hver tallerken.