Image Title
Tagliata er en klassisk italiensk hovedrett. Her serverer vi den grillet med en herlig trøffeldressing.
INGREDIENSER
2 skiver entrecôte à 225 g
100 g rucola
1.5 ss ristede pinjekjerner
4 romanticatomater, delte
4 små buntgulrøtter, skrelt
1 banansjalottløk, skrelt
0.5 dl rødvinseddik
1 dl sukker
1.5 dl vann
olivenolje til å marinere i
salt og pepper
TRØFFELDRESSING
0.5 dl majones
1 ss pisket crème fraîche
0.5 ss trøffelkrem
salt og pepper
Matlaging
- Bland alle ingrediensene til trøffeldressingen og smak til med salt og pepper.
- Gni inn gulrøttene med olivenolje, salt og pepper. Bak dem møre på 180 grader i ovn.
- Del banansjalottløken i én centimeter tykke skiver. Kok opp rødvinseddik, sukker og vann. Ha i sjalottløken når det koker, og ta kjelen av varmen. La løken avkjøles i laken.
- Bland litt av trøffeldressingen med rucolaen og tomatene. Grill entrecôten og krydre med salt og pepper.
- Legg en entrecôte på hver tallerken. Legg en god porsjon rucola og tomat med trøffeldressing på hver entrecôte. Garner med gulrot, sjalottløk og ristede pinjekjerner.