GNOCCHI MED PECORINO, PARMESAN, SVART PEPPER OG GRØNN ASPARGES

Image Title

Kremet gnocchi får her det salte fra to vellagrede oster.

INGREDIENSER

400 g små gnocchi
0.5 dl revet pecorino
0.5 dl revet parmesan
0.5 dl kokevann fra gnocchien
200 g grønn asparges, skåret i mindre biter
karse til garnering
olivenolje til å steke i
salt og kvernet svart pepper

Matlaging

  • Kok opp 2 liter lettsaltet vann i en romslig kjele. Legg i gnocchien når det koker, og kok som anvist på pakken. Sil av vannet, men husk å holde igjen 1 dl.   
  • Ha den silte gnocchien i en kjele sammen med pecorino, parmesan og pastavann. Rør forsiktig om på middels varme til osten har smeltet og det har blitt en kremet konsistens.   
  • Stek aspargesen i olivenolje. Krydre med salt og pepper.  
  • Vend aspargesen forsiktig inn sammen med gnocchien, smak til med salt og rikelig med svart pepper. Anrett på tallerkener og garner med karse.