ENCHILADAS MED KYLLING, PIMIENTOS PADRONES OG JALAPEÑO

ENCHILADAS MED KYLLING, PIMIENTOS PADRONES OG JALAPEÑO

Image Title

ENCHILADAS MED KYLLING, PIMIENTOS PADRONES OG JALAPEÑO ENCHILADAS MED KYLLING, PIMIENTOS PADRONES OG JALAPEÑO

Stekte pimientos padrones passer godt som snacks før maten eller her, som tilbehør til varme enchiladas.

INGREDIENSER

250 g kyllingbryst, strimlet
1 dl ferskost
0.5 dl kremfløte
1 ss syltet jalapeño
0.5 stor rødløk, skrelt, delt i to og finhakket
4 tortillalefser, hvete eller mais
8 pimientos padrones
0.5 dl syltet sølvløk
0.5 1/2 dl rømme
0.5 jalapeño, i tynne skiver
koriander til å garnere med
olivenolje til å steke i
salt og pepper

Matlaging

  • Stek den strimlede kyllingen gyllenbrun i olivenolje. 
  • Tilsett rømme, syltet jalapeño og rødløk. La koke inn.
  • Ta bort fra varmen og bland med ferskosten. Smak til med salt og pepper. 
  • Fordel fyllet på fire tortillaer. Legg resten av tortillalefsene på fyllet, og stek dem forsiktig til gyllenbrun farge på begge sider. Anrett på tallerkener.
  • Stek pimientos padrones og fordel dem på alle enchiladaene. Garner med syltet sølvløk, rømme og jalapeño.