Image Title
Stekte pimientos padrones passer godt som snacks før maten eller her, som tilbehør til varme enchiladas.
INGREDIENSER
250 g kyllingbryst, strimlet
1 dl ferskost
0.5 dl kremfløte
1 ss syltet jalapeño
0.5 stor rødløk, skrelt, delt i to og finhakket
4 tortillalefser, hvete eller mais
8 pimientos padrones
0.5 dl syltet sølvløk
0.5 1/2 dl rømme
0.5 jalapeño, i tynne skiver
koriander til å garnere med
olivenolje til å steke i
salt og pepper
Matlaging
- Stek den strimlede kyllingen gyllenbrun i olivenolje.
- Tilsett rømme, syltet jalapeño og rødløk. La koke inn.
- Ta bort fra varmen og bland med ferskosten. Smak til med salt og pepper.
- Fordel fyllet på fire tortillaer. Legg resten av tortillalefsene på fyllet, og stek dem forsiktig til gyllenbrun farge på begge sider. Anrett på tallerkener.
- Stek pimientos padrones og fordel dem på alle enchiladaene. Garner med syltet sølvløk, rømme og jalapeño.