Image Title
Lei av vanlig eggerøre? Bruk eggene til denne meksikanske salsaretten i stedet.
INGREDIENSER
4 egg
4 dl tortillachips
2 guajillo-chili, lagt i varmt vann i 30 min, uten kjerner
2 klasetomater, delt i mindre biter
½ gul løk, skrelt og finhakket
0.5 hvitløksfedd, skrelt
2.5 dl vann
50 g fetaost
1 avokado, skrelt, uten kjerner og delt i mindre biter
2 ss mais
fersk koriander til å garnere med
salt og pepper
Matlaging
- Lag salsaen. Ha chili, klasetomater, gul løk og hvitløk i en kjele. Hell i vannet og la koke opp. Kok på svak varme i 15 minutter. Bland til en glatt konsistens når chilien og grønnsakene er myke. Smak til med salt og pepper og la koke i ytterligere 5 minutter. Sett til side.
- Stek eggene. Krydre med salt og pepper.
- Bland salsaen med tortillachipsen. Bland godt og anrett på tallerkener.
- Anrett eggene, og bryt fetaosten over. Legg på mais og avokado. Strø over koriander. Server med rømme.