Image Title
En dessertdrøm for alle sjokoladeelskere.
INGREDIENSER
75 g melkesjokolade
25 g mørk sjokolade
75 g kremfløte
25 g melk
0.5 egg
0.5 søt bolle, for eksempel en hvetebolle eller berlinerbolle
melis til å drysse på krutongene
Matlaging
- Kok opp fløte og melk.
- Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle. Hell over den varme fløtemelken og visp til en glatt røre. Knekk i egget og visp videre til en glatt konsistens.
- Hell over i skåler og bak i ovn på 100 grader i ca. 10 minutter til kremen har «satt seg». Sett i kjøleskap.
- Bryt den søte bollen i mindre biter. Dryss på melis og sett i ovn på 170 grader til bitene begynner å få farge. Ta ut og la avkjøle.
- Server sjokoladekremen når den er kald. Garner med de søte krutongene og server med vaniljeis.